Camping Paris Beau Village

Het hele jaar geopend, 20 km ten zuiden van Parijs

Camping Paris Beau Village

Stacaravans van 2 tot 6 personen... staanplaatsen voor campers, caravans en tenten. Accommodaties voor zakenreizen.

De camping Paris Beau Village ligt in het hart van het dorp Villiers sur Orge. Een stad op 22 km ten zuidwesten van Parijs. Een stad omringd door Sainte Geneviève des Bois, Ballainvilliers, Épinay-sur-Orge en Longpont sur Orge. Ideale tussenstop voor een bezoek aan Disneyland® Parijs en bijna alle prachtige monumenten van Parijs. Camping Paris Beau Village ligt op alleen 10 minuten lopen van het station Sainte Geneviève des Bois (RER C) dat u in minder dan 30 minuten rechtstreeks naar het centrum van Parijs brengt.

ONTDEK ONZE ACCOMMODATIES
Camping Paris Beau Village biedt u accommodaties die perfect zijn voor uw vakantie in Parijs. Al onze accommodaties zijn uitgerust met al uw elementaire keukenbehoeften, waardoor uw verblijf thuis weg van uw huis voelt. Onze stacaravans zijn geschikt voor 2, 4 en 6 personen. Verhuur is mogelijk vanaf minimaal 3 nachten.
ONTDEK ONZE KAMPEERPLAATSEN
Ideale tussenstop om de mooiste monumenten van Parijs te bezoeken. De Camping Paris Beau Village is gestabiliseerd en beschermd door heggen, waardoor u uw privacy tijdens uw verblijf kunt behouden. Het basis toeristisch pakket omvat een staanplaats voor 1 of 2 personen met voertuig (maximum capaciteit 6 personen) + stroomaansluiting (10 amp).
VOOR PROFESSIONALS
Voor professionals die op zakenreis zijn (korte of lange reizen), biedt Camping Paris Beau Village veilige plaatsen met voorkeurstarieven, aangepast aan de behoeften van elk individu. Deze tarieven zijn exclusief voorbehouden voor bedrijf en medewerkers op zakenreis (minimaal 30 aaneengesloten nachten met contract).
Opening van de receptie
IIn het laagseizoen (1 september - 15 juni) is de receptie geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur. en vanaf 15.00 uur tot 19.00 uur Aankomsten zijn vanaf 15.00 uur. tot 20.00 uur ZONDAG GESLOTEN, alle aankomsten op zondag zijn alleen op afspraak. Neem dan contact met ons op via +33 (0) 1 60 16 17 86. In het hoogseizoen (16 juni tot en met 31 augustus) is de receptie geopend van maandag tot en met zondag van 9.00 tot 20.00 uur. Aankomsten zijn vanaf 12.00 uur. Tot 20.00 uur Aankomsten buiten de hierboven aangegeven uren zullen worden vermaakt zodra de receptie opengaat.
Garandeer en bekijk uw verblijf ...
Onze annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing, ongeacht de evolutie van de situatie met betrekking tot het coronavirus. We raden u daarom aan om een annuleringsverzekering af te sluiten bij onze partner CAMPEZ COUVERT die traditionele annuleringsgevallen en de COVID-19-verlenging dekt.
Carte ACSI et ADAC
RESERVERINGEN MET ACSI- EN ADAC-KAARTEN ZIJN NIET VIA INTERNET BESCHIKBAAR. NEEM DIRECT CONTACT OP MET DE RESERVERINGSAFDELING VAN CAMPING PARIS BEAU VILLAGE OP +33 (0)1 60 16 17 86 Acceptatieperiode: 10/01/2022 au 12/06/2022 et du 01/09/2022 au 19/12/2022.

Openingsperiode

Camping Paris Beau Village is het hele jaar geopend. Bij sluiting om gezondheidsredenen (exp: Covid19) moeten klanten de nieuwe openingsuren respecteren volgens de verplichting opgelegd door de overheid.

Geografische ligging

De uitzonderlijke geografische ligging van Camping Paris Beau Village, 20km ten zuiden van Parijs aan de RN20, en dichtbij de A6 en A10, maakt dat u met een snelle aansluiting naar de Zuid-Franse bestemmingen door kunt rijden.

Vervoer

Camping Paris Beau Village is een ideale etappe om Disneyland® Paris en alle prachtige monumenten van Parijs te bezoeken. De camping ligt op slechts 10 minuten loopafstand van het station van Sainte-Geneviève-des-Bois (RER C), vanwaar de trein u rechtstreeks in minder dan 30 minuten naar de Notre-Dame, de Eiffeltoren, het Chateau de Versailles, de Champs-Élysées of de musea Orsay en het Louvre brengt.

Vignet Crit'Air

In het geval van een vervuilingspiek bevindt de camping Paris beau Village zich buiten de zone met beperkt verkeer. U hebt het vignet Crit'Air niet nodig om toegang te krijgen tot onze camping.

Uitrusting

Camping Paris Beau Village op 2,5 hectare in de natuur, heeft 124 gestabiliseerde staanplaatsen, varierend van 80 tot 180 m² voor campers en caravans met een electrische aansluiting van 10 A, chemische afvoer en 3 verwarmde toiletgebouwen (24/7). Camping Paris Beau Village heeft eveneens een nieuw mobile-home park, van alle gemakken voorzien, en met een capaciteit van 1 tot 6 personen. Perfekt voor vakantie of beroepsmatige overnachtingen.

PFB (Personen met een fysieke beperking)

Een aantal plaatsen zijn aangepast voor personen met een fysieke beperking. SPFB sleutels voor het toiletgebouw zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Animaux

Wij accepteren honden (behalve categorie 1 en 2) onder bepaalde voorwaarden: • Het is uw verantwoordelijkheid om de acceptatieregels te lezen voordat u boekt (paspoort en vaccinatieboekje verplicht). • De hond dient op de Camping aangelijnd te zijn. • Geen enkele hond mag alleen worden gelaten in de accommodatie.

Onze Fotogalerij

CAMPING

STANDPLAATSEN

ACCOMMODATIES