Camping Paris Beau Village

Het hele jaar geopend, 20 km ten zuiden van Parijs

Camping Paris Beau Village

Stacaravans voor 2 tot 6 personen, camperplaatsen, caravans en tenten en speciale professionele standplaatsen

Lets onverwachts voordat je op vakantie gaat? Geen paniek, je bent gedekt!!! We raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten bij onze partner CAMPEZ COUVERT die traditionele annuleringsgevallen en de COVID-19-verlenging dekt. Je kunt je erop abonneren voor een paar euro meer bij het boeken van je verblijf

Belangrijke informatie: De Health Pass is niet vereist op onze camping

Openingstijden

Camping Paris Beau Village is geopend van maandag tot zondag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 19.00 uur.

Geografische ligging

De uitzonderlijke geografische ligging van Camping Paris Beau Village, 20km ten zuiden van Parijs aan de RN20, en dichtbij de A6 en A10, maakt dat u met een snelle aansluiting naar de Zuid-Franse bestemmingen door kunt rijden.

Vervoer

Camping Paris Beau Village is een ideale etappe om Disneyland® Paris en alle prachtige monumenten van Parijs te bezoeken. De camping ligt op slechts 10 minuten loopafstand van het station van Sainte-Geneviève-des-Bois (RER C), vanwaar de trein u rechtstreeks in minder dan 30 minuten naar de Notre-Dame, de Eiffeltoren, het Chateau de Versailles, de Champs-Élysées of de musea Orsay en het Louvre brengt.

Vignet Crit'Air

In het geval van een vervuilingspiek bevindt de camping Paris beau Village zich buiten de zone met beperkt verkeer. U hebt het vignet Crit'Air niet nodig om toegang te krijgen tot onze camping.

Uitrusting

Camping Paris Beau Village op 2,5 hectare in de natuur, heeft 124 gestabiliseerde staanplaatsen, varierend van 80 tot 180 m² voor campers en caravans met een electrische aansluiting van 10 A, chemische afvoer en 3 verwarmde toiletgebouwen (24/7). Camping Paris Beau Village heeft eveneens een nieuw mobile-home park, van alle gemakken voorzien, en met een capaciteit van 1 tot 6 personen. Perfekt voor vakantie of beroepsmatige overnachtingen.

PFB (Personen met een fysieke beperking)

Een aantal plaatsen zijn aangepast voor personen met een fysieke beperking. SPFB sleutels voor het toiletgebouw zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Animaux

Wij accepteren honden (behalve categorie 1 en 2) onder bepaalde voorwaarden: • Het is uw verantwoordelijkheid om de acceptatieregels te lezen voordat u boekt (paspoort en vaccinatieboekje verplicht). • De hond dient op de Camping aangelijnd te zijn. • Geen enkele hond mag alleen worden gelaten in de accommodatie.

Onze Fotogalerij

CAMPING

STANDPLAATSEN

ACCOMMODATIES