ZAKENREIZEN

De Camping Paris Beau Village biedt verhuur van stacaravans en kampeerauto- of caravanplaatsen voor reizende professionals (verblijven van minimaal 30 opeenvolgende nachten). Deze tarieven zijn uitsluitend voorbehouden voor mensen die daadwerkelijk in de regio werken of voor mensen met een tijdelijke opdracht of opleiding (benodigde bewijsstukken).

Get a personalized quotation


   By submitting this form, I agree that the information entered will be used to contact me and I accept the privacy policy of the site.

  VEREISTE DOCUMENTEN
  Om een professionele verhuurovereenkomst op te stellen, moet u ons een kopie van de volgende documenten sturen: • Identiteitskaart binnen geldigheidsduur (nationale kaart /paspoort/rijbewijs of rijbewijs). • Recente verzekerings- en registratiekaart voor caravan of camper. • Arbeidsovereenkomst of bewijs van opdracht. • Bewijs van adres • EEN AANBETALING VAN EEN MAAND HUUR IN CONTANT GELD OF CREDITCARD (niet gedebiteerd) • Eerste maand betaling
  RESERVERINGSVOORWAARDEN STACARAVANVERHUUR
  Aankomstdatum meer dan 30 dagen vanaf de reserveringsdatum moet worden gegarandeerd door een aanbetaling van minstens 30% van het totale bedrag van het verblijf (aanbetaling). Het saldo van de reservering dient uiterlijk 30 dagen voor de aankomstdatum volledig te zijn betaald. Onze receptie zal een maand voor uw aankomst per e-mail of telefonisch contact met u opnemen. - Aankomstdatum minder dan 30 dagen vanaf de reserveringsdatum – het verblijf moet op de dag van boeking volledig worden betaald. In dit geval is geen annulering, wijziging van datum of persoon mogelijk.
  RESERVERINGSVOORWAARDEN KAMPEERPLAATSEN
  De reservering moet worden gegarandeerd door een aanbetaling van minstens 30% van het totale bedrag van het verblijf (aanbetaling). Het saldo van de reservering dient uiterlijk op de dag van aankomst volledig te zijn betaald.
  ANNULERINGSVOORWAARDEN STACARAVANVERHUUR
  ANNULERING VOORWAARDEN: ANNULERING VAN DE ONTVANGEN RESERVERING + 30 DAGEN VOOR DE AANKOMSTDATUM – SAS Le Beau Village behoudt zich het recht voor om annuleringskosten in rekening te brengen gelijk aan 30% van het totale bedrag van de reserverings- en dossierbeheerkosten. - ANNULERING ONTVANGEN 30 DAGEN OF MINDER DAN 30 DAGEN VOOR DE AANKOMSTDATUM – het door de Klant betaalde bedrag wordt een vergoeding gelijk aan 100% van het bedrag van de reservering. - No-show - het door de klant betaalde bedrag wordt een gelijke vergoeding van 100% van het bedrag van de reservering en SAS Le Beau Village behoudt zich het recht voor om over de huur of de locatie te beschikken en terug te zetten voor verhuur zonder dat de klant aanspraak kan maken op enige vergoeding.
  ANNULERINGSVOORWAARDEN KAMPEERPLAATSEN
  De reservering moet worden gegarandeerd door een aanbetaling van minstens 30% van het totale bedrag van het verblijf (aanbetaling). Het saldo van de reservering dient op de dag van aankomst volledig te worden betaald.
  ONDERBREKING VAN VERBLIJF - ANNULERINGSVERZEKERING
  Onze annuleringsvoorwaarden voor staanplaatsen of accommodatiereserveringen zijn van toepassing, ongeacht de evolutie van de situatie met betrekking tot het coronavirus. We raden u daarom aan om een annuleringsverzekering af te sluiten bij onze partner CAMPEZ COUVERT die traditionele annuleringsgevallen en de COVID-19-verlenging dekt.
  INVENTARIS - VEILIGHEIDSBETALING
  Verblijven van 26 nachten tot 6 maanden (alleen voor zakenreizen) Op de dag van aankomst wordt een aanbetaling gevraagd die GELIJK IS AAN EEN MAAND HUUR als garantie voor het in perfecte staat retourneren van de huurwoning. Het wordt uiterlijk 15 dagen na vertrek geretourneerd, maar niet als de klant de huur of de locatie op de dag van aankomst niet in overeenstemming met de inventaris teruggeeft.
  ONZE STACARAVAN PRIJZEN (LANG VERBLIJF) IS INCLUSIEF:
  Parkeerplaats voor 1 voertuig, water, gas en elektriciteit (max. 200 kW / maand). Naast het verbruik inbegrepen in de huurprijs, wordt een toeslag voor extra elektriciteitsverbruik tegen de eenheidsprijs van € 0,48 / KW incl. BTW (prijs Kw + transport + gemeentelijke belastingen en onderhoud installaties).
  ONZE PITCH-TARIEVEN (LANG VERBLIJF) IS INCLUSIEF:
  Het professionele basispakket omvat een kale standplaats voor 1 persoon een caravan + auto of een camper (maximale capaciteit 2 personen) en elektriciteit (max. 200 kW/maand). Naast het verbruik inbegrepen in de huurprijs, wordt een toeslag voor extra elektriciteitsverbruik tegen de eenheidsprijs van € 0,48 / KW incl. BTW (prijs Kw + transport + gemeentelijke belastingen en onderhoud installaties).
  ONZE PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF:
  VOOR STACARAVANS: Bed- en badlinnen (gelieve voor aankomst contact op te nemen met de receptie voor deze optionele service). Bijkomende kosten (extra persoon, extra voertuig, huisdieren, etc.) zijn niet bij de prijs inbegrepen. VOOR KALE STAANPLAATSEN: Bijkomende kosten (extra persoon, extra voertuig, huisdieren, etc.) zijn niet bij de prijs inbegrepen.
  VERKEER/PARKEREN EN OPENINGSTIJDEN POORT
  Parkeren is voorbehouden aan 1 voertuig (ALLEEN voor personenauto's of kleine bestelwagens), VRACHTWAGENS + 5m MOETEN BUITEN DE CAMPING GEPARKEERD WORDEN VANWEGE DE VEILIGHEIDS- EN evacuatieregels. Parkeren is verboden op aangrenzende terreinen, zelfs lege en alle toegangswegen. De snelheid is op het hele terrein beperkt tot 10 km/uur. Voor het gemak van al onze klanten is er tussen 22.00 uur geen verkeer toegestaan. En 6.30 uur. Parkeerplaats buiten de camping is beschikbaar als u de camping voor 6.30 uur moet verlaten.
  ONTVANGST – BADGE – TOEGANGSCODE
  De receptie is geopend van 10.00 tot 12.00 uur. En vanaf 15.00 uur tot 19.00 uur Om zeker te zijn van onze openingstijden op de dag van aankomst raden we u aan om: neem contact op met de receptie op +33 (0)1.60.16.17.86. Bij uw aankomst ontvangt u een BADGE of EEN TOEGANGSCODE die u kunt gebruiken voor de slagboom en de poort. Deze badge of toegangscode is geprogrammeerd voor de duur van uw verblijf. Bij verlenging van uw verblijf, gelieve de receptie te verwittigen om uw code opnieuw te programmeren. Allemaal verloren badge wordt € 20,00 in rekening gebracht. Bij laattijdige aankomst (tussen 18.00 en 20.00 uur) dient de klant het etablissement 48 uur vooraf op de hoogte te stellen.
  OPSLAG (GARAGE MORT)
  Onbezette voertuigen en uitrustingen zijn UITSLUITEND toegestaan na akkoord van de directie en alleen op de aangegeven plaats. Deze service kan tegen betaling zijn (zie tarieven bij de receptie).
  DIEREN
  Dieren zijn niet toegestaan voor lang verblijf.
  Occasionele BEZOEKERS
  Iedereen die niet in de verblijfsovereenkomst voorkomt, wordt als bezoeker beschouwd. Bezoekers worden alleen toegelaten onder de exclusieve verantwoordelijkheid van de bewoners die ze ontvangen. Om veiligheidsredenen MOET ELKE Occasionele BEZOEKER ZICH INSCHRIJVEN BIJ DE RECEPTIE TIJDENS OPENINGSUREN ALVORENS DE CAMPING TOEGESTAAN TE WORDEN.
  DOMICILIATIE/PERMANENTE VERBLIJF VERBODEN
  Verhuur van stacaravans en kale staanplaatsen kunnen niet worden gebruikt als hoofdadres of zelfs secundaire accommodatie en komen niet in aanmerking voor CAF. Commerciële activiteiten zijn ten strengste verboden op de camping.
  INTERNE REGELS EN REGLEMENTEN
  Een verblijf op de camping impliceert de aanvaarding van de regels en voorschriften van de camping. Bewoners zijn verplicht deze te respecteren en na te leven (kopie verkrijgbaar bij de receptie op aanvraag).
  SCHENDING VAN INTERNE REGELS EN REGELGEVING
  In het geval dat een klant het verblijf van andere gebruikers verstoort of het huishoudelijk reglement niet respecteert, kan de beheerder of zijn vertegenwoordiger de klant mondeling verwittigen. De directie heeft het recht de verblijfsovereenkomst te beëindigen in geval van ernstige of herhaalde overtreding van de interne regels en reglementen. Bij een strafbaar feit kan de beheerder een beroep doen op de politie.
  TIJDENS VERTREK
  Als service aan onze toekomstige klanten raden we u aan om uw staanplaats of stacaravan achter te laten zoals deze bij uw aankomst is. Als voorzorgsmaatregel vanwege COVID-19 moeten we een vertraging van 4 uur respecteren voordat ons onderhoudsteam uw stacaravan kan betreden. Daarom kunnen we de inventarisatie niet op de dag van uw vertrek maken. De dag voor uw vertrek krijgt u een informatieblad met alle informatie om uw vertrek te vergemakkelijken. Als alles in orde is (verwijzend naar het inventarisformulier dat u op de dag van aankomst hebt ondertekend), wordt uw aanbetaling 24 uur na uw vertrek geannuleerd en ontvangt u per e-mail een bewijs van annulering. Alle beschadigde, verloren en vermiste onderwerpen moeten een dag voor uw vertrekdatum worden aangegeven. Als de klant van plan was het pand te verlaten buiten de openingsuren van de receptie, zal de inventarisatie gebeuren in afwezigheid van de klant, die zonder voorbehoud aanvaardt dat een eventueel aanvullend elektriciteitsverbruik, schade, ontbrekende onderwerp en alle reparatiekosten kunnen van zijn borg worden afgeschreven. Voor vertrek voor 6.30 uur, vergeet dan niet om uw voertuig de nacht voor 22.00 uur te verlaten.