Zakelijk reizen

Voor korte of langere tijd, voor werknemers op contractbasis, biedt Camping Paris Beau Village, veilige overnachtingen tegen speciaal individueel aangepast tarief, per week, maand of jaar, vanaf 12,90€/nacht inclusief elektriciteit.

Deze tarieven zijn exclusief voor bedrijven en hun reizende werknemers, voor verblijven van ten minste 30 aaneengesloten nachten op conractbasis. Deze beroepsmatige tarieven zijn inclusief vrije toegang tot de 3 toiletgebouwen, de waterkranen en een elektriciteitsabonnement van 200 Kw/maand.

Camping Paris Beau Village biedt eveneens de mogelijkheid een 1-, 2-, of 3-slaapkamer mobilhome te huren voor werkteams van 1 tot 6 personen.

Voor nadere informatie of een persoonlijke prijsopgaaf, kunt u dagelijks contact opnemen met onze receptie, per telefoon op: +33 (0)1.60.16.17.86 van 9-12 en van 15-19 uur, of per mail naar: contact@campingaparis.com

Om een huurcontract op beroepsmatige basis op te stellen, dient u ons een kopie van de volgende documenten te doen toekomen: identiteitsbewijs, verzekering en registratiebewijs voor caravans of campers, een arbeidsovereenkomst of een tijdelijke missie-overeenkomst en een bewijs van woonadres (inschrijving gemeente/burgelijke stand).