Ontdek onze kampeerplaatsen

Ideale tussenstop om de mooiste monumenten van Parijs te bezoeken.

Camping Paris Beau Village is gestabiliseerd en beschermd door heggen, waardoor u uw privacy tijdens uw verblijf kunt behouden.

Het basis toeristisch pakket omvat een staanplaats voor 1 of 2 personen met voertuig (maximum capaciteit 6 personen) + stroomaansluiting (10amp).

ONZE TENTPLAATSEN
ONZE KAMPEERWAGEN EN CARAVANPLAATSEN
Informatie en reserveringsvoorwaarden

Reserveringsvoorwaarden voor de standplaatsen

Datum van aankomst meer dan 30 dagen na de boekingsdatum – de reservering moet worden gegarandeerd door een betaling van minimaal 30% van het totale verblijfsbedrag (aanbetaling). Het resterende bedrag van de reservering moet volledig worden betaald uiterlijk 30 dagen vóór de aankomstdatum. Onze receptieservice zal een maand voor uw aankomst per e-mail of telefonisch contact met u opnemen.

Datum van aankomst minder dan 30 dagen na de boekingsdatum – het verblijf moet volledig worden betaald op de dag van de boeking. In dit geval zijn geen annuleringen, wijzigingen van datum of aantal personen mogelijk.

Annulering (niet gedekt door annuleringsverzekering)

ANNULERING VAN DE ONTVANGEN RESERVERING + 30 DAGEN VOOR DE AANKOMSTDATUM – de SAS Le Beau Village behoudt zich het recht voor om een annuleringsvergoeding in rekening te brengen gelijk aan 30% van het totale bedrag van de reservering, evenals administratiekosten.

ANNULERING ONTVANGEN 30 DAGEN OF MINDER VOOR DE AANKOMSTDATUM – de bedragen die door de klant zijn betaald, worden een vergoeding gelijk aan 100% van het reserveringsbedrag.

Niet verschijnen (no-show) – de bedragen die door de klant zijn betaald, worden een vergoeding gelijk aan 100% van het reserveringsbedrag, en de SAS Le Beau Village behoudt zich het recht voor om de accommodatie of staanplaats vrij te geven voor verhuur zonder dat de klant aanspraak kan maken op enige vergoeding.

Onderbreking van verblijf - annuleringsverzekeringen

De Camping Paris Beau Village nodigt zijn klanten uit om dit type verzekering af te sluiten als aanvulling op essentiële medische bijstandsgaranties voor een reis, om een vergoeding te krijgen voor een reservering in geval van ziekte of ziekenhuisopname, ernstig ongeval of overlijden, of ernstige schade aan uw huis. Het bedrag is 5% van het totale bedrag van het verblijf. In geval van annulering of onderbreking van het verblijf dient u uw claim online in te dienen op: www.declare.fr, e-mail: claims@declare.fr. Bij afwezigheid van dit type garantie zijn onze annuleringsvoorwaarden voor reserveringen van standplaatsen of accommodaties van toepassing.

Toeristenbelasting en registratie

De gemeenschap van gemeenten (Cœur Essonnes) int een toeristenbelasting van €1,95 per volwassene per nacht, inclusief belastingen (vanaf januari 2024). Deze belasting dient te worden betaald bij reservering of bij aankomst en is niet inbegrepen in onze tarieven. Het vastgestelde bedrag van de belasting kan gedurende het jaar zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Eventuele aanpassingen aan deze belasting zijn de verantwoordelijkheid van de klant. Door een reservering te maken, verleent de klant Camping Paris Beau Village toestemming om de verstrekte informatie te gebruiken voor het invullen van hun registratieformulier

User Prijzen en geaccepteerde betaalmethoden

Aanbetalingen, gedeeltelijke betalingen of restbedragen kunnen worden voldaan met de volgende betaalmethoden: Creditcard, Bankoverschrijving, Vakantiecheques of Contant geld (tot €1000 inclusief belastingen). Prijzen worden aangegeven in euro’s. De Klant erkent de tarieven te hebben gelezen die de toeristenbelasting (€1,95 vanaf 01.01.2024) of optionele diensten niet bevatten. Prijzen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd in geval van een verandering in het BTW-tarief.

Onze tarieven zijn inclusief

Het basistarief voor toeristen omvat de staanplaats voor 1 of 2 personen met een tent + auto of een caravan + auto of een camper (maximale capaciteit 6 personen) + elektriciteit (10 ampère). De staanplaats omvat toegang tot sanitaire voorzieningen en ontvangstfaciliteiten, water en toegang tot de serviceplaats.

Onze tarieven omvatten niet

De extra kosten (extra persoon, extra voertuig, huisdieren, enz.) zijn niet inbegrepen in de prijs.