Ontdek onze kampeerplaatsen

Ideale tussenstop om de mooiste monumenten van Parijs te bezoeken.

Camping Paris Beau Village is gestabiliseerd en beschermd door heggen, waardoor u uw privacy tijdens uw verblijf kunt behouden.

Het basis toeristisch pakket omvat een staanplaats voor 1 of 2 personen met voertuig (maximum capaciteit 6 personen) + stroomaansluiting (10amp).

ONZE TENTPLAATSEN
ONZE KAMPEERWAGEN EN CARAVANPLAATSEN
ONZE DIENSTEN EN UITRUSTING
Sanitaire blokken
De camping heeft drie toiletgebouwen met een baby commode, douchecabines, toiletten geschikt voor kinderen en mensen die slecht ter been zijn.
Servicegebied
Onze serviceruimte is ook beschikbaar voor camping klanten.
Elektriciteitsaansluiting
Al onze staanplaatsen zijn voorzien van elektrische aansluitingen met EUROPESE STANDAARD stopcontacten (10A).
Wasserette
Een wasserette met een wasmachine en een droger (muntjes verkrijgbaar bij de receptie).
Gratis wifi
Op bijna elke staanplaats is gratis wifi-verbinding beschikbaar. Gratis wifi-toegang is ook beschikbaar aan de bar en bij de receptie van de camping.
SPEELPLAATS
Groene en natuurlijke ruimte, onze speeltuin is zeer geschikt voor kinderen tot 12 jaar. Een outdoor tafeltennistafel en een jeu-de-boulesbaan zijn ook beschikbaar om een ​​dag door te brengen met uw dierbaren.
Toeristische informatie
Voor meer informatie over de monumenten die in Parijs te ontdekken zijn, is de receptie geopend van 10.00 tot 12.00 uur en van 15.00 tot 19.00 uur.
Snack en Bar (alleen in het hoogseizoen)
Aperitief, koffie of een verfrissing? Kom ontspannen op het terras van de bar van de camping. De snackbar is geopend van juli tot augustus. Wij bieden maaltijden om daar te eten of om mee te nemen (hamburger, salades, frites enz ...)
Borgsom voor brood (alleen in het hoogseizoen)
Verzamel uw stokbrood en gebak voor een goed ontbijt. Ons brood wordt geleverd door een ambachtelijke bakker. Het moet 's avonds voor 18.00 uur besteld worden, om de volgende ochtend tussen 8.30 en 12.00 uur op de receptie te zijn. Deze service is beschikbaar van 15 juli tot 31 augustus.
INFORMATIE EN BOEKINGSVOORWAARDEN KAMPEERPLAATS