INFORMATIE EN RESERVERINGSVOORWAARDEN ACCOMMODATIES
BOEKINGSVOORWAARDEN VOOR ACCOMMODATIES:
- Reserveringsdatum meer dan 30 dagen vanaf de aankomstdatum - de reservering moet worden gegarandeerd door een aanbetaling van minimaal 30% van het totale bedrag van het verblijf (aanbetaling). Het saldo van de reservering dient uiterlijk 30 dagen voor de aankomstdatum volledig te zijn betaald. Onze receptie zal een maand voor uw aankomst contact met u opnemen via e-mail of telefoon. - Reserveringsdatum minder dan 30 dagen vanaf de aankomstdatum - het verblijf moet op de dag van boeking volledig worden betaald. In dit geval is geen annulering, wijziging van datum of persoon mogelijk.
ONDERBREKING VAN VERBLIJF - ANNULERINGSVERZEKERING
Onze annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing, ongeacht de evolutie van de situatie met betrekking tot het coronavirus. We raden u daarom aan om een annuleringsverzekering af te sluiten bij onze partner CAMPEZ COUVERT die traditionele annuleringsgevallen en de COVID-19-verlenging dekt.
ONZE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF:
Water, gas en elektra (max. 200 kW/maand). Naast het verbruik inbegrepen in de huurprijs, moet de klant de kosten van het overtollige elektriciteitsverbruik betalen tegen de eenheidsprijs van 0,48 € / KW incl. onderhoud van installaties.
ONZE PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF:
Badlinnen (Neem voor aankomst contact op met de receptie om de eventuele verstrekking van deze optionele aanvullende service te regelen.)
DIEREN
De camping Paris Beau Village kan de dieren in alle locatie toelaten, op voorwaarde dat hun dieren geen schade aanrichten. Honden die als gevaarlijk worden beschouwd (soort 1) zijn verboden op de camping (openbaar etablissement).
DOCUMENTEN DIE VOOR LANGDURIGE RESERVERING MOETEN WORDEN VERSTREKT
Identiteitskaart of paspoort of bedrijfsregistratie voor rechtspersonen en ondernemers, een kopie van hun loonstrookjes van de laatste 3 maanden, hun laatste belastingaangifte of een bewijs van ingezetene.
ANNULERINGSVOORWAARDE:
- ANNULERING VAN DE ONTVANGEN RESERVERING + 30 DAGEN VOOR DE AANKOMSTDATUM - SAS Le Beau Village behoudt zich het recht voor om een vergoeding in rekening te brengen annulering gelijk aan 30% van het totale bedrag van de reservering evenals dossierbeheer kosten. - ANNULERING ONTVANGEN 30 DAGEN OF MINDER DAN 30 DAGEN VOOR DE AANKOMSTDATUM - de door de Klant betaalde bedragen worden een vergoeding gelijk aan 100% van het bedrag van de reservering. - No show - de door de klant betaalde bedragen worden gelijk aan 100% van het bedrag van de reservering en SAS Le Beau Village behoudt zich het recht voor om over de huur te beschikken.
OPENINGSTIJDEN PARKEREN EN POORT
Parkeergelegenheid is gereserveerd voor 1 voertuig per stacaravan. VRACHTWAGENS + 5m MOETEN BUITEN DE GEPARKEERD WORDEN CAMPING VANWEGE VEILIGHEIDS- EN EVACUATIEREGELS. Parkeren is verboden op aangrenzende percelen en op toegangswegen. De snelheid is op het hele terrein beperkt tot 10 km/uur. Voor het gemak van al onze klanten, alle gemotoriseerde voertuigen mogen niet circuleren tussen 22.00 uur en 6.30 uur.
INVENTARIS EN INCIDENTELE AANBETALING
- Voor huuraccommodaties van minder dan 26 nachten wordt op de dag van aankomst een incidentele borg van € 200 CONTANT OF CREDITCARD gevraagd als garantie dat de huur in perfecte staat wordt geretourneerd. Het wordt uiterlijk 15 dagen na vertrek geretourneerd, maar niet als de klant de huur op de dag van aankomst niet in overeenstemming met de inventaris teruggeeft. - Huurverblijven van 26 nachten tot 6 maanden (alleen voor zakenreizen) Op de dag van aankomst wordt een borg gevraagd die GELIJK IS AAN ÉÉN MAAND HUUR.
REGELS DIE IN DE VERHUUR MOETEN WORDEN GEVOLGD
- Onze verhuur is rookvrij. Het is ten strengste verboden om in alle huuraccommodaties te roken. - Privéfeesten feestelijke evenementen worden niet getolereerd op de camping. - Om veiligheidsredenen zijn extra tenten naast de stacaravans niet toegestaan zonder toestemming van de campingdirectie. - Iedereen die minimaal één nacht op de camping moet blijven, dient zich tijdens openingstijden eerst aan te melden bij de receptie. Voor alle bezoekers wordt een toeslag in rekening gebracht.
MANIER VAN BETALINGEN AANVAARD
Stortingen, gedeeltelijke betalingen of saldi zijn betaalbaar met de volgende betalingsmethoden: Creditcard, bankoverschrijving of Contant (maximaal 1000 €)