INFORMATIE EN BOEKINGSVOORWAARDEN KAMPEERPLAATS
BOEKINGSVOORWAARDEN KAMPEERPLAATS
De reservering moet worden gegarandeerd door een aanbetaling van minimaal 30% van het totale bedrag van het verblijf (vooruitbetaling). Het saldo van de reservering dient uiterlijk op de dag van aankomst volledig te zijn betaald.
ONDERBREKING VAN VERBLIJF - ANNULERINGSVERZEKERING
Onze annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing, ongeacht de evolutie van de situatie met betrekking tot het coronavirus. We raden u daarom aan om een annuleringsverzekering af te sluiten bij onze partner CAMPEZ COUVERT die traditionele annuleringsgevallen en de COVID-19-verlenging dekt.
DIEREN
De camping Paris Beau Village kan dieren op de camping accepteren, op voorwaarde dat hun dieren geen schade aanrichten. Honden die als gevaarlijk worden beschouwd (rubriek een) zijn verboden op de camping (openbare voorziening).
TOEGANG EN PARKEREN
Er is parkeergelegenheid voor 1 voertuig per staanplaats. VRACHTWAGENS + 5m MOETEN BUITEN DE CAMPING GEPARKEERD WORDEN Bij VEILIGHEIDS- EN EVACUATIEREGELS. Parkeren is verboden op aangrenzende percelen en op toegangswegen. De snelheid is op het hele terrein beperkt tot 10 km/uur. Voor het gemak van al onze klanten mogen alle gemotoriseerde voertuigen tussen 22.00 uur niet circuleren en 6.30 uur.
AANKOMSTEN EN VERTREK
Laagseizoen – (maandag tot en met zaterdag) aankomst van 15:00 tot 19:00 uur. Vertrek moet op of voor 12.00 uur zijn. Alle aankomsten op zondag zijn alleen op afspraak. Neem dan contact met ons op via +33 (0) 1 60 16 17 86. Hoogseizoen – maandag tot en met zondag van 12.00 uur tot 20.00 uur. Vertrek moet op of voor 12.00 uur zijn.
ANNULERINGSVOORWAARDE:
Bij ANNULERING VAN DE RESERVERINGS- SAS Le Beau Village behoudt zich het recht voor om een annuleringsvergoeding te factureren gelijk aan 30% van het totale bedrag van de reservering, evenals beheerkosten.
ONZE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF:
Het basis toeristisch pakket omvat de standplaatshuur voor 1 of 2 personen, met een tent + auto of een caravan + auto of een camper (maximaal 6 personen) + elektriciteit (10 amp). Het tarief is inclusief toegang tot sanitaire voorzieningen en opvang, water en toegang tot de serviceruimte.
ONZE PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF:
Bijkomende kosten (extra persoon, extra voertuig, huisdieren, etc.) zijn niet bij de prijs inbegrepen.
Occasionele BEZOEKERS
Iedereen die niet op het verblijfscontract staat, wordt als bezoeker beschouwd. Bezoekers die worden toegelaten onder de exclusieve aansprakelijkheid van de klanten die ze ontvangen. Om veiligheidsredenen moeten alle bezoekers tijdens de openingsuren verplicht aangifte doen bij de receptie.
MANIER VAN BETALINGEN AANVAARD
Stortingen, gedeeltelijke betalingen of saldi zijn betaalbaar met de volgende betalingsmethoden: Creditcard, bankoverschrijving of Contant (maximaal 1000 €)